Szállítás és Garancia

Szállítási díjak

Minden termékünket ingyenes szállítással kézbesítünk függetlenül a megrendelés értékétől. Akár már egy kedvezőbb árfekvésű csaptelepet vagy kiegészítőt is szállítási díj nélkül rendelhet meg.

Szállítási idő

A termékek kiszállítása néhány napot vesz igyénybe, ez általában 2-3 munkanap. Törekszünk arra, hogy lehetőleg minden termék minden színben legyen készleten, ami lehetővé teszi a néhány napon belül történő kiszállítást. Esetenkét előfordul, hogy egy-egy termék átmenetileg elfogy és a pótlása 1-2 hetet is igénybe vesz. 

 

Termékgarancia

Az általunk forgalmazott termékekre egységesen 1 év garanciát biztosítunk. A garancia kierjed a rendeltetésszerű használat mellett bekövetkező meghibásodára, szállításnál bekövetkezett sérülésekre vagy károsodásra. A termék garanciális cseréjét biztosítjuk amennyiben az esztétikailag kifogásolható állapotban érkezik, pl. karcos vagy festékhibás, esetleg törött vagy sérült. 

A nem megfelelő működés (szivárgás, folyás, nem egyenletes vízleadás) csaptelepeknél az esetek döntö többségében a kerámia betétek meghibásodására vezethető vissza. Ennek oka legtöbbször a kerámia betét belsejében található kerámia lapok sérülése, amit a termék leejtése vagy ütődése is előidézhet. Ilyen esetben a kerámia betét cseréjét javasoljuk. Amennyiben a kerámia betét csere a problémát nem orvosolja, a csaptelep teljes cseréje történik.

A garanciával kapcsolatos további információk az általános szerződési feltételek vonatkozó részében találhatók.